Hoppa till huvudinnehållet

Vacker lunchmusik i Sunne kyrka

Publicerad:
På onsdagen gavs en lunchkonsert i Sunne kyrka med Karolina Wallin Agaeus, sång och Ragnhild Pettersson, piano.
På onsdagen gavs en lunchkonsert i Sunne kyrka med Karolina Wallin Agaeus, sång och Ragnhild Pettersson, piano. Foto: Dan Enwall

På onsdagen var det dags för ännu en lunchkonsert i Sunne kyrka. Den här gången med sång av Karolina Wallin Ageus, ackompanjerad av Ragnhild Pettersson på piano.

Duon framförde dikter av Veronica Ivarsson, tonsatta av Ragnhild Pettersson. De vackra sångerna hade titlar som Öppna mina sinnen och Påfågelns land. Ur Öppna mina sinnen: ”Ge mig lugnet så jag kan höra fågelsång och vindarnas musik/ Ge mig lugnet så jag kan uppskatta alla gåvor vi har fått”.

Artikeltaggar

Nöje/KulturRagnhild PetterssonSunneSunne kyrka

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.