Hoppa till huvudinnehållet

Nytt personbästa på IBU-cupen för Emil Nykvist

Publicerad:
Emil Nykvists fina säsong fortsätter. Foto: Privat

Emil Nykvist har fått en stark start på IBU-cupen i Schweiz.

Med sin 13:e plats slog han nytt personbästa och blev bästa svensk.

Sunnekillen visade prov på bra skytte, endast en bom på tio försök. I spåret gick det något tyngre, men ändå en 13:e placering för Emil Nykvist.

– Det var lite tufft med höjden så jag tappade lite för mycket i spåret på slutet tyvärr, men kul att vara bästa svensk och närma mig topp 10. Sedan slet vi lite med skidor, vi kom hit rätt sent så jag har inte hunnit testa så mycket skidor eller produkter (valla), och när solen gick upp precis innan start blev det väldigt varmt och vi hade för kalla både skidor och produkter, skriver han till FB.

På lördag är det supersprint följt av masstart dagen efter.

Artikeltaggar

Emil NykvistSkidskytteSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.