Insändare: Tocken sôppa

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Turerna kring Sunne fastighets AB; en rekti sôppa, tycker sign. Gnällspiken.
Tack Per B för snabbt klargörande angående Ica-stôga på stortôrg som de int ble nô tå.

De ä ju bra att dä int belaster kommuuns ekonomi me grävinga på tôrg. Känns ju sôm att Ica lurades liit när di först säger di ska bygg å sen ännrer sej. Får hôppes de blir nôn aan sôm kan bygg lägenheter där å att dä blir priser sôm fôlk har råd te å hyr/köp. Också bra att kommuun hôffser te tôrg så dä ser liit bätter ut.

SFAB? Tocken sôppa. Nu feck han kicken iallafall vd:n sôm gjort så bra arbet enligt Per V. å dä kanske han har gjort. Men ska int all gör ett bra arbet, hocken du är vanlig arbetere eller vd? Å han hadd säkert bra betalt för jobbet så dä är ju löjligt me ett tocket dyrt avgångsvederlag. Int ens kommunchefen har ju tre årslöner. Nej, gör som Sven-Ingvars: börja om från början å dä verker ju nya styrelsen har gjort å dä ä bar å önsk dom lycka te i fortsättninga å att de lyckes häva detta dyyr avgångsvederlage.

Gnällspiken

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.