Insändare: Låt bli min bil!

Insändare
PUBLICERAD:
Här, på den här parkeringsplatsen, alldeles intill järnvägsstationen stod en Volvo 740 när den blev utsatt för stöld. Det hände i onsdags i förra veckan mellan klockan 9.30 och 17.00. Har någon sett någonting? undrar insändarskribenten.
Foto: Privat
Jag parkerade min Volvo 740 vid järnvägsstationen som vanligt men i onsdags, när jag skulle åka hem, så upptäckte jag att höger blinkerslykta fram saknades och baktill var Volvo och 740 GLT-märket också borta. När jag väl satte mig i bilen, så upptäckte jag även att mina båda torkarblad på vindrutan bytts ut och ersatts med gamla och trasiga. Och inte nog med det, när jag började köra hem såg jag att bensinmätaren visade på halv tank. Jag som hade tankat fullt på morgonen.

Jag hade parkerat vid 9.30-tiden och upptäckte stölderna strax efter kl. 17, när jag skulle åka hem efter jobbet.

Vem eller vilka är förövarna? Vem har en Volvo 740 och som hade en trasig blinkerslykta och saknade Volvo-märken baktill? Och som nu även har nya torkarblad och bensin i tanken.

Sunne kommun, vad tycker ni att vi ska göra? För det som börjar med småstölder leder lätt till andra värre saker.

Jag tror inte att det är en pensionär som en gång köpt en ny Volvo 740 som ligger bakom det här.

Allt det jag blev utsatt för skedde på ljusa dagen. Finns det någon som såg något? Hur ska jag uppfatta ”Sagolika Sunne” i fortsättningen?

Skomakaren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.