Insändare: Gratis gräsklippning

Insändare
PUBLICERAD:
”Vi förutsätter att möjligheten finns för alla föreningar att ansöka och få gratis hjälp med gräsklippning och kritning av fotbollsplanerna”, skriver sign. Ideell gräsklippare.
Foto: Hasse Holmberg/TT
I Fryksdalsbygden 4 juni 2021 skriver Henrik Rundqvist, fritidschef Sunne kommun, ett insändarsvar till IFK Sunne med anledning av turerna kring Kolsnäs motionscenter. Henrik skriver bland annat ”Sunne kommun värnar om ungdomsfotbollen! Grönytorna nere på Kolsnäs kommer fortfarande att klippas och kritas genom kommunens försorg. Detta gör vi enkom för IFK Sunnes ungdomsverksamhet.”

Vi förutsätter att Sunne kommun ger denna fina stöttning även till alla övriga fotbollsklubbar i kommunen och att möjligheten finns för alla föreningar att ansöka och få gratis hjälp med gräsklippning och kritning av fotbollsplanerna?

Det är ju trots allt inte bara IFK Sunne utan även Lysviks IF, IS Emtarna, Bäckalunds IF, Rottneros IK, Ämterviks FF med flera fotbollsföreningar som bedriver värdefull ungdomsfotboll!

Vi emotser med stort intresse svaret från Sunne kommuns fritidsavdelning. Gärna med anvisning hur/var föreningarna ansöker om denna gratistjänst?

Ideell gräsklippare

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.