Hoppa till huvudinnehållet

Ica-lampa som sålts i två år återkallas

Publicerad:
ICA återkallar en lampa som sålts i två år. Arkivbild.
ICA återkallar en lampa som sålts i två år. Arkivbild. Foto: Pontus Lundahl/TT

På grund av brister i elsäkerheten återkallar nu Ica en av deras egna produkter. Det gäller en dekorationslampa som sålts under två år.

"Vi har fått information om att glaskåpan på den aktuella led-lampan kan lossna från sockeln vilket medför att elförande delar blir blottlagda och därför återkallar vi produkten. Vi utreder nu hur detta kan ha skett och hur vi säkerställer att det inte händer igen", säger Kajsa Humlén Kirbe, kvalitetschef vid Ica, i ett pressmeddelande.

Återkallelsen gäller Ica home led dekorationslampa 120lm med stor glaskåpa och märkt med artikelnummer 558186. Företaget uppmanar nu kunderna att lämna tillbaka produkten.

Artikeltaggar

EkonomiIca

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.