Gräsmark: Ambulans körde av vägen - bilen förstörd

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Bilens framsida är rejält tillknycklad.
Foto: Mattias Larsson
En ambulans har kört av vägen på Finnsjövägen i Gräsmark, väg 890. Bilens framsida är totalförstörd.

Det var klockan 13.30 på nyårsaftonen som en ambulans sågs i dike. Exakt vad som har hänt är ännu oklart men troligtvis har ambulansen kört av vägen till följd av det de hala vägarna och åkt rakt in i ett träd. Bilens framsida är totalförstörd. Inga människor sågs inuti bilen.

Foto: Mattias Larsson

Texten uppdateras

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.