Hoppa till huvudinnehållet

Sunne: Inbrott i Allaktivitetshuset

Publicerad:
Reporter Dan Enwall
Dan Enwall
dan.enwall@fryksdalsbygden.se
James Montgomery, ordförande i Åmbergsskolans allaktivitetsförening, vid fönstret där tjuvarna tog sig in.
James Montgomery, ordförande i Åmbergsskolans allaktivitetsförening, vid fönstret där tjuvarna tog sig in. Foto: Dan Enwall

Natt till lördag drabbades Allaktivitetshuset i Sunne av inbrott.

"De tog sig in genom att krossa ett fönster, men när de skulle gå vidare i huset gick larmet. Vad vi kunnat se fick inte tjuvarna med sig någonting av värde, men det är ju alltid tråkigt när sådant här händer", säger Allaktivitetshusets James Montgomery. Inbrottet är polisanmält.

Artikeltaggar

AllaktivitetshusetBrott & blåljusjames montgomerySunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.