• idag
  2 dec
  -0°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  3 dec
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   2.0 mm
 • fredag
  4 dec
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   3.7 mm
 • lördag
  5 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  6 dec
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Vädret orsakar störningar

Väder
PUBLICERAD:
Foto: Mats Samuelsson / TT /
Vädret har under lördagsmorgonen ställt till med en del problem. Tidigt på morgonen var där till exempel en stor vattensamling på E18 vid Universitetsmotet i Karlstad. Vidare har det förekommit ett antal nedblåsta träd över vägarna. Här nedan kan du se aktuella störningar.
Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.