Hoppa till huvudinnehållet

38 viltolyckor på ett dygn – polisen uppmanar till extra vaksamhet

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Maja Suslin/TT

Baserat på mängden olyckor på torsdagen kan det vara bra att du som bilist är extra uppmärksam när du kör.

Polisen i region Bergslagen går ut och uppmanar alla ute på vägarna att vara extra uppmärksamma på vilt. Under torsdagsdygnet fram till kl. 22.00 rapporterades inte mindre än 38 trafikolyckor gällande rådjur, älg och hjort skriver presstalesperson Lars Hedelin på polisens hemsida.

Artikeltaggar

Brott & blåljusLars HedelinViltolyckor

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.