• onsdag
  23 sep
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  24 sep
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   3.5 mm
 • fredag
  25 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  26 sep
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm

Insändarsvar: Vi gläds över att förväntningarna är höga

Insändare
PUBLICERAD:
Inför skolstarten svarar här Sunnes nya rektorer på insändaren från en orolig lärare.
Foto: Terje Pedersen/ TT
Svar på insändaren från ”Orolig lärare som längtar efter eleverna” publicerad 29 juli 2020:

Hej

Vi som svarar dig är de fyra nya skolledarna för F-6 i Sunne kommun. Vi förstår att det finns frågor och funderingar när det sker förändringar. Vi hoppas att du kommer till oss med dem så att vi kan räta ut frågetecknen. Vi ska göra allt vi kan för att övergången ska bli så bra som möjligt för dig, övrig personal, elever och vårdnadshavare. Våra företrädare har gett oss utförliga överlämningar och vi har som mål att alla ska lyckas i skolan.

Vi skolledare har alla arbetat i olika befattningar i skolans värld, under lång tid. Vi är väl förtrogna med extra anpassningar och särskilt stöd och ser lärarnas och elevhälsans viktiga roll i detta.

Vi gläds över att du, och säkert dina kollegor, har högt ställda förväntningar på oss och vi kommer att göra vårt bästa för att fortsätta att utveckla skolan i Sunne. För oss är du och dina kollegor våra viktigaste resurser i det fortsatta arbetet runt alla elever! Genom den professionella personal som finns i skolan har vi de bästa förutsättningarna för att göra ett riktigt bra jobb tillsammans.

Vi har blivit varmt välkomnade av vår personal och vi är så glada över att få arbeta i Sunnes grundskolor. Vi ser fram emot ett nytt utvecklande läsår tillsammans med all personal, elever och vårdnadshavare.

Med vänlig hälsning

Anna Östlin, rektor Sundsviks skolområde F-6

Karina Arvelius, biträdande rektor Sundsviks skolområde F-6

Fredrik Ijmker Snell, rektor Solbacka skolområde F-6

Magnus Persson, biträdande rektor Solbacka skolområde F-6

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.