Hoppa till huvudinnehållet

Förre FBK-keepern ryktas till BIK

Publicerad:
Stefan Steen uppges förhandla med BIK Karlskoga.
Stefan Steen uppges förhandla med BIK Karlskoga. Foto: Adam Ihse/TT

Stefan Steen med förflutet i bland annat Färjestad BK uppges, enligt SportExpressen, vara på väg till BIK Karlskoga.

Steen började sin hockeykarriär i Sunne IK, därefter var han i bland annat Leksand och Skellefteå innan han anslöt till Färjestad sommaren 2016.

Under sin tid i Karlstad var Steen endast tre minuter ifrån att hålla SHL:s längsta nolla. Steen spikade igen i 201 minuter och 21 sekunder innan nollan sprack.

Efter FBK blev det en säsong i Örebro innan Steen testade lyckan i Finlands högstaliga med laget Vasa Sport. Där blev det också bara en säsong och Steen har varit kontraktslös sedan säsongsavslutningen.

Steen berättade för NWT för mindre än tre veckor sedan att han letade ny klubb och betonade att det var rollen som förstaspade som lockade.

– Det är ju rollen man söker först och främst – en förstaspade. Sen vill jag spela på hyfsat hög nivå. Jag utesluter ingenting som det ser ut just nu, varken Finland eller Sverige, även om det inte ser ut att finnas en enda ledig målvaktsplats i SHL just nu. Jag är öppen för det mesta.

Nu uppger SportExpressen att Stefan Steen är aktuell för en annan värmländsk klubb, nämligen BIK Karlskoga.

Artikeltaggar

BIK KarlskogaFärjestad BKIshockeyStefan Stéen

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.