Hoppa till huvudinnehållet

Han är årets företagare i Sunne

Publicerad:
Murat Celepli med utmärkelsen med blommor till, utdelad av Ulrika Frykestam, vice ordförande i Företagarna Sunne.
Murat Celepli med utmärkelsen med blommor till, utdelad av Ulrika Frykestam, vice ordförande i Företagarna Sunne. Foto: Företagarna Sunne

Nomineringar har lämnats in av befolkningen i Sunne kommun. Nu har Företagarna Sunne gjort sitt val.

Murat Celepli, Gr8 Foods i Sunne AB, är årets företagare. Under måndagskvällen mottog han sitt pris.

Motiveringen är som följer:

Med stor framåtanda har Murat skapat en levande mötesplats för alla åldrar och kulturer. Han visar ständigt utveckling i sitt företagande i en utmanande bransch där han sticker ut med goda resultat. Genom att bland annat ta in lokalproducerade råvaror och vegetariska alternativ, ger han företaget en mer hållbar profil.

Med genuin omtanke får han alla gästerna att känna sig välkomna, både unga som äldre. Hans stora hjärta för det lokala föreningslivet i Sunne med omnejd gör att CITY Restaurang, Pizza och Pub har gjort stor skillnad för föreningslivet.

När vi ber kunder uttala sig om restaurangen och Murat svarar de med dessa ord:

"Fantastisk mat och service, trevligt bemötande, gemenskap i personalgruppen som märks av och alla gör alltid Det Lilla Extra"

Frisören Majsa Ileborg mottog mästarbrevet av Daniel Westlund, styrelsen i Företagarna Sunne.
Frisören Majsa Ileborg mottog mästarbrevet av Daniel Westlund, styrelsen i Företagarna Sunne. Foto: Företagarna Sunne

Företagarna Sunne har även delat ut ett Mästarbrev till frisören Majsa Ileborg på Hårstudion i Sunne. Mästarbrev är ett kompetensbevis för hantverkare att de genom att ha avlagt mästarprov eller på annat sätt dokumenterat sitt kunnande inom sitt yrke.

Artikeltaggar

Företagarna SunneHårstudionNyheterSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.