• idag
  28 okt
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   2.1 mm
 • torsdag
  29 okt
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  30 okt
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  31 okt
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  1 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Hur ser kulturvisionen ut?

Insändare
PUBLICERAD:
Kommunhuset i Sunne.
Foto: Dan Enwall
Svar till Kristina Lundberg:

Hej Kristina, tack för ditt svar!När det gäller visionsdokumenten, vars länkar du skickat mig, så innehåller de ingenting av det jag efterfrågar! Mina frågor till dig kvarstår, så låt oss komma vidare med följande två frågeställningar:Vad har Sunne kommun för vision när det gäller att utveckla kulturen som besöksnäring? Vilken målbild tänker ni er, om vi ser fem och tio år framåt i tiden? Är ni nöjda som det är idag och målet är att bibehålla dagens status eller vill ni gå längre och i så fall hur?Om Sunne tänkt sig vara en kommun där kulturen spelar en viktig roll så har kulturskolan ett starkt och viktigt signalvärde.Hur har du tänkt att utveckla kulturskolan?Peter Besterman

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.