Hoppa till huvudinnehållet

Ta bästa sommarbilden

Publicerad:
Trolsk stämning över hästhagen.
Trolsk stämning över hästhagen. Foto: Therese Stenmark Jansson

I dag publicerar vi fler bilder i Fryksdalsbygdens populära sommarbildstävling!

Till hösten kommer vi välja ut våra favoriter, sedan är det upp till läsarna att rösta och utse tre vinnare.

Fåglarna har bråda dagar när deras ungar skall mättas.
Fåglarna har bråda dagar när deras ungar skall mättas. Foto: Eva Westlund

Det här året kommer vi att premiera roliga och fantasifulla bilder. Glöm heller inte att storleken på bilden måste hålla för tryck. Varje inskickad bild bör alltså vara minst några hundra kb stor. Vi tar helst emot bilder i liggande format då de funkar bäst på webben.

Mejla bilden till sommarbilden@fryksdalsbygden.se

Midsommarlycka.
Midsommarlycka. Foto: Maria Grassl

Skicka endast en bild per mejl. Det underlättar vår hantering väldigt mycket. Bifoga namn, adress, fotografens namn samt en kort beskrivning av bilden. Tre vinnare kan kvittera ut varsina två Dubbeltrisslotter. NWT Media förbehåller sig rätten att använda bilderna i marknadsföring.

Lycka till!

Artikeltaggar

LäsarnasSommarbildenSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.