Hoppa till huvudinnehållet

Ta bästa sommarbilden

Publicerad:
Storasyster Thelma gör en vattenängel efter dagens regn, lillbrorsan Birk tittar beundrande på....
Storasyster Thelma gör en vattenängel efter dagens regn, lillbrorsan Birk tittar beundrande på.... Foto: Erik Västlund

Idag publicerar vi de första bilderna i Fryksdalsbygdens populära sommarbildstävling!

Till hösten kommer vi välja ut våra favoriter, sedan är det upp till läsarna att rösta och utse tre vinnare.

Det här året kommer vi att premiera roliga och fantasifulla bilder. Glöm heller inte att storleken på bilden måste hålla för tryck. Varje inskickad bild bör alltså vara minst några hundra kb stor. Vi tar helst emot bilder i liggande format då de funkar bäst på webben.

Mejla bilden till sommarbilden@fryksdalsbygden.se

Skicka endast en bild per mejl. Det underlättar vår hantering väldigt mycket. Bifoga namn, adress, fotografens namn samt en kort beskrivning av bilden. Tre vinnare kan kvittera ut varsina två Dubbeltrisslotter. NWT Media förbehåller sig rätten att använda bilderna i marknadsföring.

Lycka till!

  • Skrutten flyger.
    Skrutten flyger. Foto: Anna Samuelson
  • Brygga som verkar sväva men det är en chimär!
    Brygga som verkar sväva men det är en chimär! Foto: Inger Näslund

Artikeltaggar

NyheterSommarbildenSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.