Hoppa till huvudinnehållet

Lugnet efter stormen för polisen

Publicerad:
Efter den hektiska kvällen och natten under midsommarafton blev midsommardagens dito en betydligt lugnare historia för polisen i Värmland. Arkivbild.
Efter den hektiska kvällen och natten under midsommarafton blev midsommardagens dito en betydligt lugnare historia för polisen i Värmland. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Efter den hektiska kvällen och natten under midsommarafton blev midsommardagens dito en betydligt lugnare historia för polisen i Värmland.

Ett antal ärenden av det sedvanliga småstöket, rattfyllerierna, allmänna fylleriet, viltolyckorna och den psykiska ohälsan finns bokförda men polisen låter meddela att det är inget som sticker ut av allvarligare karaktär.

– Det har varit mycket lugnare, säger polisens presstalesman Lars Hedelin.

Däremot finns ett flertal anmälningar mot motorburen ungdom som spelat hög musik på ett flertal orter i länet.

– Det är egentligen överallt - Sunne, Säffle, Arvika och Karlstad. I Arvika vet jag att någon bil med ungdomar blev bötfällda för stök, säger Lars Hedelin.

Artikeltaggar

ArvikaBrott & blåljusKarlstadLars HedelinSäffleSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.