Hoppa till huvudinnehållet

Tävling: Ta bästa och roligaste sommarbilden

Publicerad:
Dags att skicka in din bästa sommarbild. Foto: Valentin Flauraud

Nu är sommaren här. Det betyder att vi på Fryksdalsbygden drar i gång vår populära sommarbildstävling. Till hösten kommer vi välja ut våra favoriter, sedan är det upp till läsarna att rösta och utse tre vinnare.

Det här året kommer vi att premiera roliga och fantasifulla bilder. Glöm heller inte att storleken på bilden måste hålla för tryck. Varje inskickad bild bör alltså vara minst några hundra kb stor. Vi tar helst emot bilder i liggande format då de funkar bäst på webben.

Mejla bilden till sommarbilden@fryksdalsbygden.se

Helst bara en bild i varje mejl. Det underlättar vår hantering väldigt mycket. Bifoga namn, adress, fotografens namn samt en kort beskrivning av bilden. Tre vinnare kan kvittera ut varsina två Dubbeltrisslotter. NWT Media förbehåller sig rätten att använda bilderna i marknadsföring.

Vi kommer under sommarens gång att publicera flera av era sommarbilder varje vecka.

Lycka till!

Artikeltaggar

NyheterSommarSommarbildenSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.