• idag
  23 okt
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  24 okt
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  25 okt
  11°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  26 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  27 okt
  10°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tommy Nilsson uppträder i Sunne Kyrka

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
På lördag kommer den folkkära artisten Tommy Nilsson till Sunne kyrka.
Foto: Erik Simander/TT
Tommy Nilsson är för närvarande ute på en ny Sverigeturné med "Allt som jag känner". På lördag uppträder han i Sunne kyrka.

Totalt besöker han 34 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Fjolårets turné blev en stor publiksuccé och spelades för fullsatta kyrkor. Nu har Tommy med sig pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar Sunne kyrkokör under ledning av Ragnhild Pettersson.

- Att sjunga i kyrkor är alltid en otroligt mäktig och en otroligt häftig upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning och en närhet man sällan får uppleva i andra lokaler, säger Tommy Nilsson i ett pressmeddelande.

Alla de klassiska och älskade låtarna från Tommys digra katalog kommer publiken att få höra, som till exempel ”En dag”, ”Öppna din dörr”, ”Allt som jag känner”, ”Dina färger var blå” och självklart även ett antal handplockade guldkorn som passar fint in i den unika miljön.

Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av tv-framträdanden, så som Så mycket bättre, Melodifestivalen, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night med flera.

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.