Hoppa till huvudinnehållet

Rottneros första värvning klar: "En löpstark ytter"

Publicerad:
Jaime Ortiz Parra lämnar Fiskevik för Rottneros.
Jaime Ortiz Parra lämnar Fiskevik för Rottneros. Foto: Rottneros IK

Jaime Ortiz Parra heter säsongens första nyförvärv för Rottneros IK. Han kommer närmast från spel i konkurrenten Fiskeviks IF, och det var när lagen möttes i fjol som tränaren Cesar Acuna fick upp ögonen för honom.

– Han kommer att bidra både defensivt och offensivt, säger Acuna.

Rottneros IK hade en succésäsong i fjol när man blev fyra i division 5 västra Värmland. Nu är förberedelserna inför nästa säsong i gång. Några spelare har sedan tidigare lämnat klartecken för en fortsättning, tränaren Cesar Acuna likaså.

Nu har man också presenterat sitt första nyförvärv. Jaime Ortiz Parra har ett förflutet i bland annat Arvika IK Fotboll, Jössefors IK och nu senast i Fiskeviks IF.

– En rutinerad spelare som imponerade stort på mig när vi mötte Fiskevik under hösten. Det är en löpstark ytter som kommer att bidra både defensivt och offensivt, han har också en stor vilja och hög arbetskapacitet. Det är en spelare som vi kommer ha nytta av, säger Cesar Acuna.

Artikeltaggar

Division 5 VästraFotbollRottnerosRottneros IK

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.