Hoppa till huvudinnehållet

Många miljoner till Värmland hittills i år

Publicerad:

Svenska Spel har sammanfattat den första halvan av spelåret 2019. I Värmland noteras en kraftig ökning av antal vinnare och total vinstsumma

Svenska Spel Tur tillhandahåller till exempel Lotto, Keno och Triss. Det första halvåret 2019 delades 126 miljonvinster ut i landet, enligt Svenska Spels miljonvinstrapport för andra kvartalet.

Antalet vinnare i Värmland har ökat med 60 procent och den totala summan av miljonvinster har fördubblats. Det första halvåret 2019 har åtta miljonvinster till ett värde av totalt nästan 30 miljoner delats ut i länet.

Fem miljonvinster

Fem av de värmländska miljonvinsterna kom under maj och juni. Två av dem var några av årets största vinster i hela landet.

I början av maj vann en kvinna från Säffle 100 000 kronor i månaden i tio år när hon skrapade Triss i Nyhetsmorgon, vilket blir totalt tolv miljoner kronor.

En man i Kristinehamn vann årets största Kenovinst på tio miljoner kronor i slutet av maj.

19 av 21 län har hittills fått nya miljonvinnare.

Artikeltaggar

KenoSvenska spelTravTrissVärmlands län

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.