• idag
  30 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  1 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  2 dec
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  3 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  4 dec
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Trump ingen favorit

Insändare
PUBLICERAD:
Kjell Herbertsson, bland annat författare av kriminalromaner, svarar på kritiken från sign. Våra barnbarns bästa.
Foto: Britta Nyberg
Svar till "NN våra barnbarns bästa"..,

Förstår så väl bäste NN att du reagerar på att jag gärna vill ha kvar elektriciteten för mina barnbarn. Men jag förstår inte riktigt att du reagerar på att jag inte gillar vänster/kommunister, det är ju ingen hemlighet efter vad jag upplevde under min FN-mission i Kambodja. Ett land där flera miljoner människor dödades och hela infrastrukturen slogs sönder av Pol Pots kommunistregim. Ett antal av våra gammelkommunister åkte dit och gratulerade Pol Pot för vad han lyckades göra. Men, men... tyvärr är Donald Trump ingen av mina favoriter.

Kjell Herbertsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.