Hoppa till huvudinnehållet

Dags att ta den bästa Sommarbilden

Publicerad:
Sommar, sol och bad. Nu vill vi ha dina sommarbilder.
Sommar, sol och bad. Nu vill vi ha dina sommarbilder. Foto: Jonas Bergstedt

Nu är det sommar, nu är det sol och vi vill ha dina bilder....

Fryksdalsbygden drar i gång Sommarbilden igen så skicka in dina bästa försök med kamera och mobil. Mejla bilden till sommarbilden@fryksdalsbygden.se Helst bara en bild i varje mejl. Det underlättar vår hantering väldigt mycket. Bifoga namn, adress, fotografens namn samt en kort beskrivning av bilden. Tre vinnare kan kvittera ut varsina två Dubbeltrisslotter. NWT Media förbehåller sig rätten att använda bilderna i marknadsföring.

Lycka till!

Artikeltaggar

NyheterSommarbildenSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.