Midsommarstången stals i Gräsmark

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Vid ettiden på midsommarafton restes midsommarstången på Gräsmarks hembygdsgård.

Firandet avslutades under eftermiddagen och vid halv nio-tiden på kvällen observerades hur personer i en kombibil körde fram till hembygdsgården, plockade ner midsommarstången och stoppade in den i bilen.

– Man såg hur korset på stången och kransarna hängde ut bakom. Jag har aldrig hört att något liknande hänt förut. Så gör man bara inte, säger Rolf Swens, Gräsmark.

Någon stal midsommarstången.
Foto: Privat
Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.