Miriam Bryant klar för Arvika Hamnfest

Musik
PUBLICERAD:
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Miriam Bryant är klar för Arvika Hamnfest. Hon spelar på den stora scenen under torsdagen den 1 augusti.

Bryant släppte sin första singel 2012 och har sedan dess släppt flera skivor och har även varit med i TV4:s program Så mycket bättre. Idag, fredag, släpper hon den nya singeln “Du med dig“. Senast hon gästade hamnfesten var under 2016.

Till årets hamnfest, som äger rum den första helgen i augusti, är också artister som Veronica Maggio, Petter, Hov1 och Albin Lee Meldau bokade.

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.