Maja Hallberg ny fastighetschef

Nyheter
PUBLICERAD:
Maja Hallberg blir Sunne Fastighets AB:s nya fastighetschef.
Maja Hallberg är ny fastighetschef i Sunne Fastighets AB. Hon efterträder Rolf Johnson.

Maja Hallberg har tidigare arbetat som projektingenjör i både Sunne kommun och Sunne Fastighets AB. Senaste halvåret har hon varit tillförordnad vd för bolaget, innan nuvarande vd Anders Svensson tillträdde tjänsten.

- Det här är ett jätteroligt och utmanande uppdrag som ligger nära min kompetens som byggingenjör. Jag är väl insatt i båda organisationerna och insikterna jag fick av att jobba som vd en period är värdefull och blir till stor nytta för mig i jobbet som fastighetschef. Det här är det jag verkligen vill jobba med och det finns mycket vi kan utveckla, säger Maja Hallberg i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.