Hoppa till huvudinnehållet

Värmlandsmästerskapet för pensionärer igång

Publicerad:
Värmlandsmästerskapet i bowling för pensionärer spelas för närvarande i Sunne. Foto: Fredrik Finnebråth

På Sunne Krog och Bowling är det för närvarande Värmlandsmästerskapet för pensionärer.

Värmlandsmästerskapet i Bowling
Värmlandsmästerskapet i Bowling Foto: Fredrik Finnebråth

Veteranerna Fryksdalen är Sunnes bidrag till tävlingen men deltar också gör Kil, Arvika, Hagfors, Torsby, Säffle, Karlstad och Filipstad. Klasserna som det tävlas i är Damer: 60-69, 70-74 och 75+ och för herrar 60-64, 65-69, 70-74, 75-79 och 80+. Tävlingen tar efter helgen ett uppehåll men fortsätter i Sunne igen om två veckor.

Artikeltaggar

BowlingSunne

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.