Lysvik toppar Hallvärmländskan

Fotboll
PUBLICERAD:
Glada miner i omklädningsrummet.
Foto: Lysviks IF
Lysvik har fått en fin start på försäsongsturneringen Hallvärmländskan. I helgen spelades den första omgången och Lysvik vann alla tre matcher och leder därmed sin grupp.

Hallvärmländskan är en inomhusturnering som spelas i Kristinehamn och i dam senior deltar 12 lag i två olika grupper. Lysvik började med att besegra Gunnarskog med 6-0, följt av 2-0 mot Bråten för att sedan vinna över Arvika med 3-1. Den andra omgången spelas i mitten av januari.

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.