Förlust för Sunne IBK U mot Deje

Innebandy
PUBLICERAD:
Det blev förlust för Sunne IBK U i söndags.
Foto: Peter Gustafsson
Sunne IBK U lyckades inte lyfta från bottenskiktet i division 5 västra efter söndagens hemmamatch mot Deje IBF U. Det blev förlust med 7-10 (3-2, 2-5, 2-3).

Sunne IBK gick upp till 2-0-ledning knappa sju minuter in i matchen, men Deje jobbade sig i kapp. I slutet av andra och början av tredje perioden gjorde bortalaget ett litet ryck i målprotokollet och kunde därefter gå mot en relativt säker seger. Sunne IBK U ligger på sjunde och näst sista plats i tabellen med sex poäng, lika många som sexan Deje IBF U och åttan Nordmarkens IBF U.

Mål, Sunne IBK: Per-Olof Lindgren 2, Erik Fredlund, Omordad Mohammadi, Eric Burell, Joel Bäckström och Niclas Ivarsson

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.