Renoveringen av Sundsbron skjuts upp

Nyheter
PUBLICERAD:
Arbetena på Sundsbron, som skulle påbörjas till våren, skjuts upp ett år.
De planerade underhållsarbetena som Trafikverket skulle utföra på Sundsbron i Sunne under 2019 kommer att senareläggas. En omprioritering av medel gör att arbetet på bron inte startar förrän 2020. Upplägget är dock detsamma som i tidigare planering, alltså med en tillfällig bro som klarar dubbelriktad trafik med BK1 klass och med en separat påhängd passage för gång- och cykeltrafik.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar Fryksdalsbygden med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.